Ystävänpäivä

Tässä ystävänpäivän kunniaksi muutamia rakkaudentäyteisiä luontokuvia viimeisimmän vuoden ajalta. Lähtekäämme siis katsomaan, miltä ystävyys ja rakkaus näyttävät ihmiskunnan ulkopuolella.Treffeillä

Kuukkelit viettävät koko ikänsä saman kumppanin kanssa, eli ne ovat inhimillisesti ajateltuna varsin romanttisia lintuja. Tämän romantiikkaa henkivän kuvan otin ihan vain ystävänpäivää varten, ja siinä sai taas huomata, miten kuvauksellisia nuo kuukkelini ovatkaan. Melkein jo ammattimalleja.

Rakkauden lintuKulkijan kaveri

Kuukkelit eivät osoita rakkautta pelkästään toisilleen, vaan myös ihmisille. Se taas on varmasti seurausta siitä, että ihminen on aina ollut hyvä kuukkelille, onnenlinnulle, joka kantoi sisällään metsämiesten sieluja. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Metsämiehen kaveri


Yhdessä auringonnousuun

Korppi on perinteisesti liitetty kuolemaan ja huonoon onneen, mutta itselleni korpista tulee ensimmäisenä mieleen viisaus, erämaat - ja rakkaus. Korppipariskunta elää koko elämänsä yhdessä, kaksistaan. Ne tanssivat keväthankien yllä, lentelevät pitkin erämaita vieretysten ja juttelevat matkallaan. Kun tähän kiintymykseen liittää vielä korppien älykkyyden, voi vain pohtia, kykenevätkö ne vähän samankaltaiseen rakkauteen kuin ihmisetkin. 

Kirjavinkki: Mika Honkalinnan KorppiretkiÄidinrakkaus

Unikon ja vasikkansa Ohran hellä hetki. Toisin kuin monilla jalostetummilla nautaroduilla, ylämaankarjalla on erittäin vahvat äidinvaistot, ja ne saavat kasvattaa ja ruokkia poikasensa aivan itse. 

ylämaankarja


 Veljekset

Nämä kirjosiepon poikaset olivat juuri lähteneet pesästään. Maailma on suuri ja outo paikka pienelle linnunpojalle, vaan onneksi sinne ei tarvitse lähteä yksin.Käydään tämä läpi yhdessä

Ja viimeisenä tällä ystävyyden luontomatkalla ovat suruvaipan toukat, jotka päättivät kokea suuren muodonmuutoksen yhdessä. 


Toukan koteloituminen

kotelo


Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille!

Kommentit

 1. Voi miten suloisia kuvia! Hyvää ystävänpäivää ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos jaa hyvää ystävänpäivää!❤
  Aivan ihana postaus!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat <3
  Oikein hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Voi että kuvasi ovat aivan hurmaavia, kuukkeli miten ihana lintu ja tuo ylämäänkarjan äiti lapsi kuva,perhoset ja linnunpoikaset ihanat !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti