Kenen taskut?


Minä

Olen aina ollut luonnon lapsi
risuja ja neulasia hiuksissa.
Keräilin taskut täyteen pieniä aarteita
valokuvia, herkkumarjoja ja muistoja.

Taskuissani oli myös ideoita
sekä herkullisia reseptejä
lumiveistosten mallikuvia
ja piparitalojen pohjapiirustuksia.

Poikkesin usein valmiilta poluilta
sillä niinhän päätyy aina hauskimpiin seikkailuihin!
Tiesin, että kaikkea voi tuunata
ja että paras mauste on ripaus mielikuvitusta.Taskut täynnä on blogi, jonka kirjoitukset pyörivät pääosin luonnon, valokuvauksen sekä ruoanlaiton ja leipomisen ympärillä. Väkerrän mielelläni myös muun muassa kaarnaveneitä, lumiveistoksia ja piparkakkutaloja, eli ainakin niiden muodossa luvassa on myös jonkinlaista taidetta/askartelua.

Luonto on ollut aina suuri mielenkiinnon kohteeni. Nykyään asun opiskelujeni vuoksi pääkaupunkiseudulla, mutta palaan mielelläni lapsuuteni mökkimaisemiin Vuorenkylään, jonne suurin osa luontoseikkailuistani sijoittuukin. Vuorenkylä, eli "Hartolan Lappi" on sellainen pieni vanhanajan kylä, jossa moikataan jokaista vastaantulijaa ja jossa riittää poluttomia metsiä ja kaunista luontoa. Pelkän luonnossa samoamisen lisäksi keräilen myös mielelläni marjoja, sieniä sekä välillä villiyrttejä.

Valokuvaus ja erityisesti luontokuvaus ovat rakkaita harrastuksiani, joissa tosin olen vielä aika aloittelijan kengissä.


Myös leipominen ja ruoanlaitto (sekä tietenkin syöminen...) lukeutuvat mielipuuhiini. Suurin osa blogin resepteistä on itse kehiteltyjä tai tuunattuja, sillä olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät hieman soveltaa keittiössä. Toivottavasti nämä ruokaohjeet tuovat paljon iloa ja makeita hetkiä lukijoilleni!


Silloin tällöin päästän sisäisen taiteilijani valloilleen ja väkerrän muun muassa lumiveistoksia ja piparkakkutaloja (tai ehkä oikeammin piparkakkurakennelmia, sillä on niistä pipareista tullut kasattua erinäisten talojen lisäksi myös esimerkiksi Eiffelin torni ja tuulimylly).


Mukana seikkailuissa silloin tällöin myös hupsut koirat, parsonrussellinterrieri Edith sekä labbis-spanielisekoitus Pablo.


Kommentit ovat erittäin tervetulleita, ja ilahdun suuresti myös jos haluat käyttää kuviani, kunhan pyydät siihen ensin luvan.


Mukavia ja makoisia lukuhetkiä! :)

♥ AnniinaSeuraa somessa:https://www.facebook.com/taskuttaynna/?ref=aymt_homepage_panelhttps://fi.pinterest.com/taskutaynna/https://www.instagram.com/anniinie/

Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...