Keksilinnamestarit


Pari vuotta sitten näimme siskoni kanssa mainoksen Mondelezin keksilinnakilpailusta, jonka pääpalkintona oli matkalahjakortti. Innokkaina piparitalojen väkertelijöinä innostuimme tietenkin heti ajatuksesta, ja niinhän siinä kävi että voitto tuli. Nyt tuo palkintomatkamme alkaa jo häämöttää edessä, joten ajattelin että olisi aika tehdä pieni kirjoitus tästä keksilinnastamme. 


Fanipala
Kilpailun aiheena oli "unelmien keksilinna", joten päätimme rakentaa linnastamme sellaisen kuin niissä saduissa, joita äiti luki meille lapsina. Sellaisen, jossa asuu oikeita prinssejä, prinsessoita ja lohikäärmeitä, ja josta voi pulahtaa uimaan suoraan pehmeään pilvimereen. 


Keksilinna
Linnan asukkaat on tehty Domino-keksien täytteestä ja muutamasta nonparellista.


Linnan rakentamiseen kului kaksi melkein täyttä päivää, sekä tietenkin aikamoinen kasa keksejä. Arvatenkin myös linnan syöminen kesti päiväkausia, vaikka avuksi kutsuttiinkin makeaa rakastavia sukulaislapsia.  


Kekslinna


Keksilinna


Fanipala, tuc-keksi
Hattarapilveä

Kallio on välipalakeksiä.


Matkakohteeksemme valikoitui lopulta Kuuba, sillä halusimme lähteä vähän kauemmaksi ja johonkin "eksoottiseen" paikkaan, kun kerran olimme lähdössä valmismatkalle ja rahaakin oli reilusti käytettävissä. 

Joskus siis tästä innostuksesta "ruokataideteosten" tekoon voi olla jotain hyötyäkin! 

Kommentit

Lähetä kommentti